ÎNCĂ O ALUNECARE DE TEREN ÎN JUDEȚUL GALAȚI

O nouă alunecare de teren a avut loc în satul Pleșa, comuna Berești Meria, aceasta alăturându-se celorlalte două alunecări de teren de la Izvoarele și Suceveni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galați, Eugen Chiriță, alunecarea de teren de la Pleșa se manifestă pe o falie lungă de aproximativ 50 metri, prăbușindu-se malul de pământ de 50 metri lățime la o adâncime de 4-7 metri. „La partea inferioară a malului prăbușit se poate observa că pământul este îmbibat cu apă deoarece în apropriere este un izvor”, a spus Chiriță.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

El a precizat că alunecarea de teren este produsă la o distanță de 150 metri față de construcțiile de locuit, fără a prezenta efecte vizibile, precum și riscuri iminente față de construcțiile și amenajările în cauză.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

„La acest moment se face monitorizarea permanentă a evoluției alunecării de teren și asigurarea fluxului informațional către ISU Galați. În cazul evoluției negative a fenomenului se vor lua măsurile necesare privind evacuarea persoanelor afectate”, a menționat Chiriță.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Acesta a mai spus că alunecările de teren din localitățile Izvoarele și Suceveni s-au oprit.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole