Încă două zile cu ploi în toată țara

ANM a emis o informare meteorologică valabilă până joi, la ora 12:00.
ploaie
Vremea va continua să fie rece în următoarele 48 de ore. Din acest motiv, Administrația Națională de Meteorologie a emis marți o informare meteorologică fără cod valabilă la nivelul întregii țări. Până joi, la ora 12:00, vor fi ploi moderate cantitativ, intensificări ale vântului și ninsori în zona montană.
În intervalul menționat, vor fi precipitații în cea mai mare parte a ţării. În jumătatea de sud va ploua mai ales sub formă de aversă, se pot semnala descărcări electrice, iar cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp și izolat, în special în Muntenia și Dobrogea, 40-50 l/mp.
În cursul nopții de miercuri spre joi, trecător, în Transilvania și Moldova vor fi precipitații mixte. Vântul va prezența intensificări în sud-estul teritoriului, unde viteza la rafală va depăşi temporar 55-60 km/h. La munte vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zăpadă și mai ales în zona înaltă rafalele vor fi de peste 70-80 km/h, viscolind ninsoarea.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole