Încă 4 județe calamitate de secetă! Peste 160.000 de hectare raportate!

Mii de hectare se adaugă în fiecare zi la suprafața totală afectată de secetă, însă dimensiunea dezastrului din acest an o vom ști abia când comisiile de constatare a suprafețelor calamitate vor încheia procesul de evaluare la fața locului a pagubelor produse pentru fiecare cultură.

Din datele transmise până în prezent de 24 de județe, suprafața totală afectată de secetă este de 160.670 de hectare, se arată într-o informare de presă transmisă vineri, 29 iulie, de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Astfel, celor 20 de județe care au raportat suprafețe importante calamitate de secetă (Arad, Bacău, Botoşani, Brăila, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Galaţi, Giurgiu, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Neamţ, Satu Mare, Teleorman, Tulcea, Timiş, Vaslui şi Vrancea) și se mai adaugă patru: Bihor, Hunedoara, Prahova și Suceava.

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole