În ce constă bunăstarea animalelor. Explicații de la specialiști


Așa cum v-am obișnuit în fiecare an, ne pregătim cu entuziasm pentru evenimentul emblematic al Transilvaniei, Agraria!

În acest an, pe lângă gama  noastră profesională de garduri electrice, venim cu noutăți și echipamente practice pentru bunăstarea animalelor( uger, copite, asternut), adăpătoare, hrănitori, echipamente pentru fermele de vaci de carne, echipamente de protecție, aparate de muls, și multe altele.

Vorbim despre produse care te ajută la îngrijirea ugerului, în special înainte și după muls, la prevenirea anumitor infecții cât și la prevenirea mastitei. Deoarece mastita este adesea transmisă de la o vacă la altă din cauza igienei  necorespunzătoare în timpul mulsului, este esențial să folosești produsele potrivite pentru dezinfecția ta și a animalului.

Această este o măsură esențială, deoarece persoana care efectuează mulsul poate transfera agenții patogeni de la un animal la altul dacă nu respectă cele mai bune practici de igienă. În acest scop, oferim geluri de curățare a mâinilor înainte de muls, soluții speciale pentru dezinfectarea ugerului, solutii pentru protecția ugerului. Găsești toate aceste produse necesare pe site-ul nostru. 

Printre acestea se numără: soluții dezinfectante pentru uger cu acid lactic sau cu iod, șervețele umede și uscate, soluții de protecție a mamelonului, manșoane de cauciuc și de silicon, ansamblu colector pentru aparatul de muls, cotiere de protecție, geluri, creme și balsamuri pentru uger, cizme de protecție, covoare și tăvi dezinfectante, instrumente pentru copite, saltele de cauciuc, și multe altele care îți mențîn animalele sănătoase și productive și mulțumite.

Pentru protecția  ugerului după muls, recomandăm soluția Udero Dip Lacto , disponibilă  în variante de 10L sau 20L, care nu conține iod. Această formează o peliculă protectoare și conține substanțe regenerative pentru pielea mamelonului.

- Publicitate -

Folosirea acestor produse  duce la prevenirea și diagnosticarea problemelor, deoarece este mult mai ușor de prevenit decât de  tratat o boală, chiar și  atunci când este depistată în stadiile incipiente.

Fii atent la orice modificare a ugerului și folosește instrumentele recomandate pentru a preveni instalarea unei boli într-o formă mai greu de tratat.

În plus, avem disponibile și alte produse, cum ar fi gelul pentru uger Eutergel, care contribuie la îmbunătățirea calității laptelui, fiind pe baza de uleiuri din plante.

În tot ceea ce facem ne concentrăm pe bunăstarea animalelor, de aceea punem accent și pe grijă față de mediul în care trăiesc animalele, așternutul animalelor, pavarea cu saltele de cauciuc a aleilor de mișcare, și multe altele.

Cu cât îți asiguri un mediu mai curat pentru animalul tău și o igienă mai bună, cu atât cresc șansele că acesta să fie sănătos și să-ți aducă profituri mai mari. Este crucial că animalele să stea într-un mediu curat și aerisit. În acest sens, îți recomandăm să instalezi un sistem de ventilație adecvat și să oferi acces la pășune pentru vacile tale.

Pentru protecția animalelor tale la păsunat, poți folosi garduri electrice care să le protejeze și pe ele, dar și culturile tale de invazia animalelor sălbatice sau a dăunătorilor.

Te invităm să ne vizitezi între 18-21 aprilie pentru a descoperi cele mai noi inovații și tehnologii din domeniul agricol, pentru a socializa și pentru a profită de ofertele și reducerile noastre.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. Agraria este evenimentul pe care il asteptam cu entuziasm in fiecare an, si suntem incantati sa va prezentam gama noastra de produse profesionale pentru ingrijirea animalelor. De aceasta data, venim cu noutati si echipamente practice care iti vor face munca mai usoara si vor contribui la bunastarea animalelor tale. Mastita este una dintre principalele probleme cu care se confrunta vacile, iar pentru a preveni si trata aceasta afectiune este esential sa folosesti produse specializate si sa respecti igiena corespunzatoare. Avem o gama variata de solutii de dezinfectare, geluri, creme si balsamuri, pentru a-ti ajuta la ingrijirea ugerului si a preveni infectiile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole