IMPORTĂM ORICE! AGRICULTORII ADUC BONDARI DIN OLANDA PENTRU O POLENIZARE MAI BUNĂ

Daca pana acum stiam ca polenizarea florilor o fac doar albinele, trebuie sa stiti ca, in ultimii ani, producătorii agricoli au inceput sa cumpere bondari pentru acest proces.

Specialistii sustin ca insectele polenizeaza atat culturile timpurii cat si pe cele tarzii. De asemenea, polinizarea este mai eficientă, iar productia obtinuta este mai mare. În ultimii doi ani, tot mai mulți producători agricoli preferă să cumpere bondari din Spania, Olanda sau Turcia pentru polenizarea culturilor, întrucât pe timp de ploaie albinele stau în stupi, iar acest proces este stopat.

Polenizarea cu bondari este la îndemâna legumicultorilor și pomicultorilor care doresc să obțină producții bune în sere sau solarii. Firmele de specialitate importă acești bondari în cutii speciale, din care insectele își iau zborul și polenizează atât culturile timpurii, cât și pe cele târzii. Specialiștii spun că bondarii polenizează mai eficient decât albinele, mai ales că pot fi achiziționați tot timpul anului, rezistă la temperaturi mai scăzute, la vânt și vreme cu nori.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole