30 iulie 2021 - 06:53

Imagini exclusive de la Parada Taurilor din Craiova, in aceasta seara la AGRO TV, ora 20:00

Invitatie la Parada Taurilor din rasa Bălțată Românească tip Simmental și Bălțată cu Negru – un eveniment mult-așteptat de fermierii români, care au ocazia să vadă care sunt cei mai valoroși tauri din rasele autohotone .

Anul acesta, Parada Taurilor a avut loc vineri, 11 Octombrie, începând cu ora 10.00, la sediul Semtest Craiova din comuna Malu Mare, jud. Dolj. Ajunsă la cea de-a doua ediție, Parada Taurilor de Bălțată Românească s-a desfășurat anul acesta sub egida ”Împreună pentru Zootehnia Românească!”.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Crescătorilor de Vaci Bălțată Românească de tip Simmental si Asociația Generală a Crescătorilor de Taurine din România, impreuna cu Semtest Craiova.

Evenimentului Parada Taurilor 2019 a început de la ora 11 cu deschiderea oficială a evenimentului, discursul oficialitaților și reprezentanților asociațiilor de crescători, urmate de parada efectivă a animalelor din rasele Bălțată cu Negru Românească, Bălțată Românească tip Simmental și a unor tauri din cele mai cunoscute rase de bovine din România.

Colegii noștri au fost prezenți la eveiment, pentru a vă oferi imagini în exclusivitate cu impresionanții tauri. Puteți urmări înregistrarea evenimentului în această seară, de la ora 20:00 la AGRO TV, în cadrul emisiunii ”Agricultura la Raport” cu Ovidiu Ghinea.