Ilfov: OPerațiuni de combatere a comerțului ilicit cu produse agroalimentare

piatafebAvând în vedere apropierea sărbătorilor de Paște, perioadă caracterizată prin intensificarea comerțului atât cu produse agroalimentare, cât și nealimentare, polițiștii de investigare a criminalității economice acționează suplimentar pentru a preveni și combate orice operațiune de comerț ilicit.
Astfel, la data de 22 aprilie a.c., polițiștii au efectuat controale la 18 societăți comerciale cu obiect de activitate depozitarea și comercializarea de vin vrac, cu sedii pe raza localităților Otopeni, Popești-Leordeni, Bragadiru, Snagov și Buftea.
Activitățile de control au vizat respectarea disciplinei financiar contabile, existența documentelor de proveniență a produselor și combaterea falsificării sau substituirii acestora.
În urma acțiunii, ca urmare a neregulilor descoperite, au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 215.000 de lei, în conformitate cu Legea nr.12/ 1990 privind protejarea populației împotriva unor acte de comerț ilicit.
La acțiune au participat și specialiști din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole