„II International Agro Business Forum” Azerbaidjan, o nouă oportunitate pentru business agricol

În februarie 2024, urmează unul dintre marile târguri agricole din Azerbaidjan, „II International Agro Business Forum”, organizat de AGRO TV Azerbaidjan și KOBSKA. Anul trecut, târgul agricol a adunat peste 600 de participanți și peste 55 de companii din toată lumea care și-au prezentat produsele.

Totodată, cei interesați de bussines agricol au avut și secțiunea de B2B (Business to Business – companiile care creează produse și servicii orientate către alte companii), și B2C (întâlnire cu comercianții care vând produse și servicii consumatorilor pe internet).

CEO al Agro TV Turcia, Dogan Başaran, a subliniat că a doua ediție a „Internațional Agro Bussines Forum” are ca scop de a atrage investitori în Azerbaidjan și de a facilita companiile din Azerbaidjan încurajând creșterea comerțului. Totodată, evenimenul și-a propus să sporească oportunitățile de vânzare pentru microîntreprinderi, mici și mijlocii care operează în sectorul agricol. De asemenea, evenimentul urmează să promoveze o colaborare mai strânsă între IMM-urile din Azerbaidjan și Turcia, prezentând în același timp serviciile și produsele lor.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole