Idei de afaceri: Sturion siberian, provenit dintr-o crescătorie de lângă Rădăuţi

sturionUn produs culinar de excepţie – nisetrul siberian, apărut pe piaţa românească în ultima perioadă de timp – începe să-şi croiască drum spre mesele sucevenilor, mai ales ale celor care sunt cât de cât familiarizaţi cu gustul deosebit al acestei specii de peşte.
Acest peşte cu o valoare culinară şi economică de excepţie, având o carne lipsită de contraindicaţii şi devenit popular printre consumatorii din întreaga lume, a fost adaptat şi poate fi găsit acum proaspăt într-ocrescătorie de lângă Rădăuţi, unde se dezvoltă în condiţii foarte bune, atingând greutăţi de 6-7 kilograme.
O afacere relativ nouă, cu perspective de dezvoltare importante
Cel care a avut ideea dezvoltării acestei afaceri custurion siberian se numeşte Valentin Dănilă şi este din comuna Frătăuţii Noi. Se ştie dintotdeauna un împătimit al pescuitului, cu o mare pasiune pentru peşte şi având la activ capturi pescăreşti importante din râurile care brăzdează nordul Moldovei. În urmă cu doi ani a pus pe picioare o crescătorie, în care a început să crească păstrăv, crescătorie deschisă în apropierea Podului Vlădichii de la intrarea în municipiul Rădăuţi. A construit în preajmă şi casa de locuit, având un depozit de desfacere a mobilei chiar în apropierea şoselei. (Integral pe monitorulsv.ro)
 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole