Iata cum arata o zi din viata lui Petre Daea

În cadrul interviului din data de 13.08.2019, ministrul Agriculturii Petre Daea a povestit pe platourile DC News, modul în care decurge o zi obișnuită pentru el.

Trezit înca de la ora 5 dimineața, demnitarul se pregătește pentru o zi plină, iar în acest sens, fiind mereu pe fugă, până la ora 5:30 mâncarea și hainele sunt deja pregătite, Daea prezentându-se la minister nu mai târziu de ora 6:00.

“La 5 mă trezesc, până la 5:30 îmi pregătesc mâncarea, cu ce mă îmbrac, la 5:30 plec de acasă, la 6:00 sunt la Minister. La 6:01, 6:02 , în funcţie de situaţie, e prima rezoluţie pe documentul pe care îl am, sau pe documentele pe care le am în mapa respectivă. De la orele 6 până la orele 8 îmi citesc corespondenţa, la 8:00 toţi cei din conducerea ministerulu se întâlnesc cu mine în şedinţa de lucru a zilei”, a spus ministrul Agriculturii”, a spus Daea.

Totodată, venind vorba de muncă, ministrul nu a putut să nu aducă în discuție și relaxaarea personală, care, potrivit acestuia este extraordinar de limitată. Daea a precizat că în ultimii doi ani și șapte luni nu și-a luat decât o jumătate de duminică liberă, iar odihna nu este pentru el.

“În primul rând, mie nu-mi prinde bine concediul. De doi ani şi şapte luni nu am avut decât o jumătate de duminică liberă. Am îndrăznit săptămâna trecută şi am făcut acest pas, de marţi până vineri, şi organismul nu s-a conformat. Am avut probleme de sănătate, le-am rezolvat, şi mi-am dat seama că odihna nu e pentru mine”, a punctat ministrul
În ceea ce privește “secretul” demnitarului care îl ajută să facă față unui astfel de program, acesta a menționat că nu există unul. De asemenea, Daea a precizat că în toată viața acestuia nu a băut decât 31 de cafele, întotdeauna pleacă de acasă cu gamela după el, iar masa o servește de fiecare dată la birou.

“Nu am nicio reţetă. Plec cu gamela de acasă, mănânc în fiecare zi la birou, nu mănânc niciodată în altă parte. Cafea nu beau. Am băut 31 de cafele la viaţa mea, ultima a fost în 1996, în biroul fostului ministru şi coleg de facultate Valeriu Tabără. Beau ceai de muşeţel, de sunătoare, beau orice fel de ceai”, a afirmat Daea.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole