I-auzi bombă! Hypermarketurile nu sunt de acord cu Legea Hypermarketurilor!

Să vezi și să nu crezi. Asociația Marilor Rețele Comerciale din România /AMRCR/ susține revizuirea cât mai rapidă a Legii 150/ 2016.
alimente77
Șoc și groază! Aproape că nu și-a reveit nimeni. Acum două zile, Achim Irimescu a anunțat că Legea Hypermarketurilor- actul acela normativ prin care am putea avea ocazia să găsim în rafturilor magazinelor și produse românești, nu doar legume și fructe din plastic – s-ar putea să nu se aplică pentru că se supără Comisia Europeană pe noi, că țara, și ne pune la colț.
Imediat, românii au sărit că arși, fie că a fost vorba despre simpli consumatori sau producători agricoli. S-a discutat, s-a întors subiectul pe toate fețele, l-au tăvălit dușmanii pe ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, până când a apărut o reacție și din partea unei asociații din care fac parte marile lanțuri de magazine din țara noastră. Pe românește spus, gașcă hypermarketurilor și-a dat cu părerea despre manevră pe care au făcut-o la cel mai înalt nivel.
„Asociația Marilor Rețele Comerciale din România a luat notă de declarațiile Ministrului Agriculturii referitoare la atenționarea Comisiei Europene privind riscul de infringement în cazul Legii 150/ 2016. În legătură cu opțiunile enunțate de domnul ministru privind continuarea procesului legislativ, considerăm că esentială este respectarea legalitătii și nu tertipuri tactice fără finalitate. În timpul dezbaterilor proiectului de modificare a Legii 321/2009 am semnalat autoritătilor competențe problemele pe care le poate genera adoptarea unor amendamente vădit nefundamentate, menite să creeze, cu orice preț, doar false asteptări. Credem că întreagă Lege 150/2016 trebuie revizuită cât mai repede pentru că, așa cum am anticipat, nu a adus nimic bun nimănui și, pe langă riscul de infringement și apariția altor vulnerabilităti legale, a produs și masive bulversări în piată”, a declarat George Bădescu, director executiv AMRCR, într-un comunicat remis Agerpres.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole