ABERANT! După o ceartă de 2 ani, i-a dat foc la porcii din curte

Porcii din gospodărie sunt motiv de ceartă între două familii vecine! Scandalul a izbucnit în urmă cu 2 ani, când un incendiu a ajuns la anexa vecinului unde erau 8 purcei și o scroafă. Aceștia au fost arși în proporție de 70 la sută, iar pompierii veniți la fața locului au reușit să oprească incendiul care ar fi ajuns și la locuința vecinului, scrie bzi.ro.

Perniciosul, Ion Aiftincăi, în vârstă de 46 de ani, susține că a fost afectat pe plan emoțional de această speță și a intentat proces, cerând daune morale. A reușit să îl câștige, astfel că Maria Mihalache (48 ani), femeia din comuna Plugari care i-a produs paguba, trebuie să-i achite vecinului Ion Aiftincăi 10.000 de lei, despăgubiri, pentru că i-a incendiat porcii din curte. Incendiul ar fi izbucnit de la niște resturi vegetale, iar focul s-a extins în curtea vecină, ajungând și în clădirea unde erau porcii.

Vecinii spun că cele două familii au fost atât de afectate de această situație, încât nu își mai vorbesc de atunci. Mai mult, în urmă cu jumătate de an, soțul Mariei Mihalache a intrat cu mașina în gardul vecinului, proaspăt reparat.

sursa foto: bzi.ro

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole