21 ianuarie 2022 - 04:10

I-a dat foc gospodăriei vecinului, din răzbunare

Un tânăr aflat sub influența alcoolului i-a dat foc gospodăriei unui vecin, incendiind un fânar, apoi a agresat un alt vecin care intervenise să stingă focul. Incidentul a avut loc joi, în localitatea argeșeană Dârmăneşti, gestul fiind motivat de o răzbunare în urma unui conflict, a anunțat Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.
„Echipajul de poliţie care s-a deplasat la faţa locului a constatat că cele sesizate se confirmă, iar în urma verificărilor s-a stabilit că un bărbat de 29 de ani, pe fondul consumului de alcool şi în urma unui conflict cu cel care a depozitat fânul în anexă, ar fi incendiat nutreţul, iar ulterior incendiul s-a extins şi la acoperişul casei. De asemenea, bărbatul ar fi agresat, cu un obiect, un bărbat de 49 de ani, din localitate, care venise la incendiu”, precizează IPJ Argeş.

Tânărul de 29 de ani a fost imobilizat de poliţişti şi va fi condus la audieri.
Vecinul agresat a fost preluat de către paramedicii SMURD şi transportat la spital. Potrivit Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, acesta era conştient şi prezenta un traumatism cranio-cerebral.

Reprezentanții ISU Argeș au anunţat că focul a afectat trei proprietăţi. Este vorba despre trei anexe şi circa 10 tone de fân din prima gospodărie, patru ferestre termopan şi o faţadă exterioară de pe o a doua proprietate şi două anexe aflate pe o a treia proprietate.