HUNEDOARA: PREJUDICIU DE PESTE UN MILION DE EURO, PRIN EVAZIUNE FISCALĂ ÎN COMERȚUL CU CEREALE

Lucrătorii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliţiei Române efectuează joi nouă percheziţii în Bucureşti şi Hunedoara, la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste un milion de euro prin evaziune fiscală, potrivit IGPR.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Dintr-un comunicat de presă transmis de Poliţia Română reiese că, în această dimineaţă, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliţiei Române, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, efectuează nouă percheziţii, dintre care opt în Bucureşti şi una în judeţul Hunedoara, la firme şi persoane fizice bănuite de evaziune fiscală.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Din cercetări a rezultat că, în perioada 2012-2014, cei în cauză ar fi creat un mecanism infracţional în scopul fraudării bugetului de stat, prin neînregistrarea în evidenţele contabile a tuturor veniturilor obţinute şi prin înregistrarea în evidenţele contabile a unor documente ce nu aveau la bază operaţiuni reale, în domeniul agroalimentar (cereale).

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de peste un milion de euro.

Totodată, vor fi puse în aplicare şase mandate de aducere, persoanele bănuite în cauză, cu vârste cuprinse între 31 şi 52 de ani, urmând a fi conduse la audieri.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

La activităţi participă şi poliţişti specializaţi în investigarea criminalităţii economice şi criminalişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, precum şi luptători ai Serviciului Intervenţii şi Acţiuni Speciale al Poliţiei Române.

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole