Hoții rădeau noaptea hectare întregi de porumb! Ce au găsit polițiștii la percheziție

Doi bărbați care mergeau noaptea la furat de porumb au fost reținuți după ce polițiștii din Călărași au găsit, în urma perchezițiilor efectuate la domiciliul acestora, 32 de tone de porumb boabe.

Totul a ieșit la iveală când, la data de 1 septembrie, un bărbat în vârstă de 28 de ani a sesizat poliția cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras o cantitate de porumb din cultura unei societăţii comerciale situată pe raza comunei Dragalina, scrie adevarul.ro.

Din verificările efectuate de poliţiştii Secţiei 4 Dragalina a reieşit că în noaptea de 29/30 august, persoane necunoscute au recoltat şi au sustras porumbul de pe o suprafaţă de 1,5 hectare. În urma cercetărilor au fost identificați și autorii, aceştia fiind trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 34 şi 53 de ani.

La data de 21 septembrie au fost efectuate și trei percheziţii domiciliare pe raza comunei Ştefan Vodă, ocazie cu care a fost recuperată cantitatea de 32 de tone de porumb boabe.

Faţă de doi din cei trei bărbaţi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore. Aceștia au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Călăraşi, urmând a fi prezentat unităţii de parchet în vederea dispunerii de măsuri preventive.

Activitatea a fost documentată cu sprijinul Serviciului de Operaţiuni Speciale Călăraşi, iar la activităţi au participat şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole