Hoții la stâna lui Gigi Becali! Plângere penală

Aproape că nu există cioban sau proprietar de oi care să nu se fi confruntat cu hoții la stână, așa că nici chiar Gigi Becali n-a fost scutit de un asemenea necaz.

Vineri, 4 noiembrie, doi indivizi s-au gândit să dea lovitura la stâna latifundiarului, așa că au oprit o mașină în apropiere de câmpul unde pășunau oile lui Gigi Becali și au urcat mai multe animale în vehicul, înainte să fie surprinși de ciobanul angajat de patronul FCSB, scrie evz.ro.

Hoții au reușit să fugă, însă angajatul lui Gigi Becali a anunțat poliția, iar a doua zi a mers chiar la secție și a depus o plângere penală arătând ce s-a întâmplat.

Cei doi indivizi au fost reținuți în scurtă vreme de oamenii legii, care i-au identificat, însă oile au rămas de negăsit.

Aduși în fața procurorilor, pentru adoptarea unei eventuale măsuri de reținere, hoții la stână au fost puși în libertate, magistrații considerând că nu merită să fie închiși pentru faptele lor.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole