Hotii de oi, prinsi de politie! Au furat peste 80 de animale

Trei tineri au fost reținuți de poliție după ce au furat peste 80 de oi! Potrivit informațiilor de la autorități, trei tineri din localitatea Iernut, județul Mureș, cu vârste cuprinse între 23 și 26 de ani au fost reținuți de poliție după ce, în perioada 6-12 iulie, au furat nu mai puțin de 86 de animale.

Cei trei hoți ar fi pătruns pe timpul nopții într-un adăpost de animale situat în comuna Cuci, județul Mureș, de unde au furat 86 de ovine, ce aparțineau unui bărbat din județul Alba, se arată în informațiile furnizate de publicația punctul.ro.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de 26.000 de lei, iar până la acest moment al anchetei acesta a fost recuperat parțial. Față de două dintre persoanele bănuite de comiterea faptei s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole