Hogan: 133 de milioane de euro, pentru promovarea cărnii europene

CAP Communication Networking EventPhil Hogan, Comisarul european pentru Agricultură, a anunțat la finalul săptămânii trecute că, de la bugetul Uniunii Europene, va fi alocată suplimentar suma de 133 de milioane de euro, pentru promovarea cărnii de porc și de vită produsă în Europa.
Zonele de promovare la export a cărnii de porc și de vită europeană, care vor fi finanțate suplimentar sunt: Japonia, China, Asia de Sud-Est, America de Nord și Orientul Apropiat.
Phil Hogan a declarat pentru Global Meat News căeste nevoie de noi programe de dezvoltare și de promovare a sectorului european de carne, prin aceasta, urmărind ca, pe teritoriul Uniunii Europene, acest sector să genereze inclusiv 14.000 de noi locuri de muncă. Totodată, vizăm un program de creștere a exporturilor de carne de porc și de vită, din UE, în spații terțe, cu cca un miliard de euro, pentru a detensiona această zonă de producție aflată în dificultate”, potrivit fabricadecarne.ro

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole