Hibrid de rapiță revoluționar care îți răsplătește investiția (video)

În agricultura modernă, alegerea unui hibrid potrivit poate face diferența dintre o recoltă medie și una excepțională. Într-un interviu extins pe tema provocărilor actuale cu care se confruntă agricultura în acest moment, precum și al rolului pe care îl joacă genetica în anii care urmează, RWA Raiffeisen România ne-a prezentat caracteristicile celui mai nou hibrid de rapiță pe care l-au echipat să facă față oricărei provocări. 

Aurelia vine cu un pachet agronomic complet și o serie de avantaje tehnice care îi fac pe fermieri să privească cu entuziasm către viitor.

  1. Dezvoltare bună în toamnă: În toamnă, hibridul Aurelia, se dezvoltă viguros, pregătindu-se astfel pentru un început rapid în primăvară.
  2. Toleranță la îngheț: Un alt avantaj al acestui hibrid este toleranța sa la temperaturi scăzute, ceea ce îi permite să facă față condițiilor de îngheț în etapele incipiente ale creșterii.
  3. Reluarea vegetației: Aurelia se distinge prin capacitatea sa de a relua rapid vegetația după perioadele de stres, astfel încât să își poată continua dezvoltarea chiar și după evenimente climatice nefavorabile.
  4. Înflorit: Un moment crucial în ciclul de creștere al plantelor este înfloritul. Aurelia se evidențiază prin înfloritul său uniform și abundent, asigurând o polenizare optimă.
  5. Talia plantei: Hibridul prezintă o talie a plantei echilibrată, care permite o expunere mai bună la lumină și o creștere sănătoasă.
  6. Toleranță la cădere: Aurelia se dovedește a fi rezistentă la cădere, contribuind astfel la menținerea calității culturii pe parcursul întregului ciclu agricol.
  7. Toleranță la scuturare: Un alt aspect esențial al hibridului este toleranța sa la scuturare, asigurându-se că boabele rămân în silicve până în momentul optim de recoltare.
  8. Toleranță la Phoma și Sclerotinia: Aurelia demonstrează o bună rezistență la boli precum Phoma lingam (putegraiul negru) și Sclerotinia (putegrail alb), protejând astfel recolta de posibile infecții.
  9. Potențial de producție: Hibridul are un potențial de producție ridicat, oferind posibilitatea de a obține recolte consistente și bogate chiar și în ani agricoli dificili. 
  10. Conținut de ulei: Aurelia se remarcă și prin conținutul său de ulei de 45,2%, ceea ce îl face atractiv pentru producția de ulei vegetal de înaltă calitate.

Rezistent, impresionant, eficient

“Aurelia reprezintă o veritabilă paradigmă a noilor tehnologii agricole. Cu o dezvoltare în toamnă impresionantă, o toleranță remarcabilă la îngheț și o capacitate de reluare a vegetației care îi permite să facă față oricăror provocări climatice, Aurelia este hibridul de generație nouă ce deschide drumuri în agricultura modernă. Cu o combinație unică de toleranțe la boli și un potențial de producție extraordinar, acest hibrid demonstrează că performanța și sustenabilitatea pot merge mână în mână. 
Aurelia – o alegere strategică pentru fermieri dornici să obțină recolte excepționale.” Constantin Iancu – Director Tehnic 

Cu un produs testat și verificat în multiple ferme și țări, RWA Raiffeisen România recomandă Aurelia drept un partener de încredere în agricultura modernă, potrivit pentru a fi cultivat în areale de cultură mediu-intensive.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole