HECTARUL.RO PREZINTĂ: Agricultura Ecologică, Protecția și Nutriția Plantelor

Hectarul.ro, prin intermediul AGRO-EST MUNTENIA, pune la dispozitia fermierilor si a producatorilor agricoli mari si mici produse pentru nutritia si protectia plantelor precum: biostimulatori, fertilizanti foliari, biofungicide, insecticide si acaricide destinate agriculturii ecologice.

Din categoria fertilizantilor foliari propunem: BEET, ECOBOR, GLAUCUS, FIXA CU, ZM-GROW FLORACAL, ALCYGOL B2M, ALCYGOL Z2M.

Din categoria biostimulatori propunem: ECKLOMAR, SM-6, OCEANUM, N-140, BIOSTIM, ACTIFLOWER, POLIPLUS, REVIVE, PLYAMINOL BIO.

Pentru protectia culturilor ecologice impotriva bolilor si daunatorilor, Hectarul.ro – prin intermediul AGRO-EST MUNTENIA detine in portofoliu atat biofungicidele PLYSETUM si MAXITINA, cat si biofungicidul insecticid si acaricid ORTIMAG.

Aplicarea acestor produse duce la cresterea si dezvoltarea plantelor, oferind o aparare naturala impotriva daunatorilor si bolilor, cu risc minim pentru utilizator si consumator. Utilizarea lor permite limitarea tratamentelor cu produse fitosanitare de sinteza si reduce impactul asupra mediului inconjurator.

Produsele omologate pentru agricultura ecologică pot fi aplicate pe urmatoarele culturi: pomi fructiferi, vita de vie, legume, cereale si rapita.

Te asteptam pe Hectarul.ro!

 

Categoria agricultura ecologică cuprinde:

  1. Bioinsecticide
  2. Biofungicide
  3. Biostimulatori eco
  4. Ingrasamant foliar eco
  5. Tratamente pentru sol eco
  6. Capcane lipicioase si feromoni

 

Contact:

www.hectarul.ro
0745753187 | 0753039148

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole