Harghita: Temperaturi de minus 14 grade

Noaptea de duminică spre luni a fost geroasă în tot județul Harghita, cel mai frig înreiarnagreagistrându-se la Miercurea Ciuc și Odorheiu Secuiesc, unde mercurul termometrelor a coborât până la minus 14 grade Celsius.
Potrivit informațiilor furnizate de meteorologii de la Centrul Meteo Regional Sibiu, este cea mai friguroasă zi de 5 decembrie din ultimii ani, De altfel, în tot județul Harghita a fost frig, temperaturile situându-se sub minus 10 grade Celsius. În afară de cele două stații de la Miercurea Ciuc și Odorheiu Secuiesc, unde au fost minus 14 grade Celsius, și la Toplița, Joseni și Bucin, celelalte trei stații din județ unde se fac măsurători, s-au înregistrat minus 13 grade Celsius.
Conform sursei citate, următoarele două nopți vor continua să fie geroase în depresiunile din estul Transilvaniei, dar apoi vremea se va încălzi ușor.
Acestea sunt temperature obișnuite în Harghita, unde iernile sunt lungi și geroase.Sursa: AGERPRES

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole