Hală de carne temporar închisă! Carnea stricată ajungea la consumatori!

O hală de carne a fost închisă temporar de comisarii de la OPC după ce un consumator a făcut sesizări către aceștia că producătorii nu respectă normale de igienă, conform publicației pandurul.ro

Este vorba despre o hală de carne din Târgu Jiu. Conform pandurul.ro, autoritățile ajunse la fața locului au depistat carne despre care nu se știe proveniența, mizerie, mucegai la brânzeturi și topoare ruginite. 

OPC Gorj (Comisariatul județean pentru Protecția Consumatorilor) a amendat unitatea cu 40000 de lei și a fost luată măsura OTPS (oprirea temporară a serviciilor) până la intrarea în legalitate.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole