Guvernul discută AZI un AJUTOR DE MINIMIS pentru fermieri de peste 5,2 de milioane de euro!

În ședința de Guvern de astăzi au loc și fermierii. Astfel, potrivit unui comunicat al Executivului, pe lista documentelor supuse aprobării la întrunirea săptămânală de marți, 29 noiembrie, se află și Proiectul de HOTĂRÂRE DE GUVERN privind modificarea art. 8 din Hotărârea Guvernului nr. 147/2022 pentru aprobarea schemei „Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susţinere a producţiei de usturoi”, precum şi pentru stabilirea unor măsuri de verificare şi control al acesteia în anul 2022.

Proiectul a fost anunțat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale în 28 octombrie a.c., după cum AgroTV a mai scris aici, și vizează suplimentarea sumei prevăzute pentru aplicarea schemei de ajutor de minimis prin Programul Usturoiul, de la 22.263,750 mii lei, reprezentând echivalentul a maximum 4,5 milioane de euro, la 26.063,75 mii lei, reprezentând echivalentul a maximum 5,268 milioane de euro.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole