Guvernul bagă primarii în ședință din cauza caniculei

Vicepremierul Vasile Dîncu va ține joi dimineața o videoconferință cu prefecții și toți ceilalți reprezentanți ai autorităților locale.
canicula
Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Achim Irimescu, a fost convocat la Palatul Victoria pentru ziua de joi. Atunci, alături de vicepremierul Vasile Dîncu, va transmite autorităților locale un plan de bătaie pentru zilele caniculare ce vor urma. ”Primarii și reprezentanți ai Consiliilor Județene participă la videoconferintă pentru că se va discuta și despre cadastru”, au declarat, pentru news.ro, surse guvernamentale.
„Un subiect la care eu țin foarte mult și unde cred că printr-o mai bună cooperare între Guvern și dumneavoastră putem avansa mult în acest an și în următorii ani. Este vorba de cadastru, și mă refer, în primul rând, la cadastrul agricol, la cadastrul în mediul rural și asta nu pentru că acesta ar fi mai important decât cadastrul în mediul urban, unde sigur avem și acolo proiecte de investiții, care nu se pot dezvoltă fără a finaliza acest proces, dar în agricultură pe de o parte vedeți că ajungem la un punct de blocaj atunci când nu avem cadastru, când anumite proiecte de investiții nu pot să decurgă normal, când nu putem avea o viziune de dezvoltare teritorială rurală atât timp cât nu avem pusă în valoare această resursă, care este fondul funciar”, a declarat premierul Dacian Ciolos

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole