GUVERN: MODIFICAREA SISTEMULUI DE IMPOZITARE A VENITURILOR

La nivelul Ministerului Finanțelor Publice, sunt în desfășurare, în acest moment, consultări pe tema realizării unui nou Cod Economic, care va include o reformă a mecanismului de impozitare a veniturilor realizate de persoanele fizice.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Conceptul de la care au plecat aceste consultări presupune, pe de o parte, încurajarea unor politici publice (cum ar fi sănătatea sau educația), prin acordarea de deductibilități fiscale. Pe de altă parte, scopul acestei noi abordări este combaterea evaziunii fiscale, prin încurajarea contribuabililor să ceară bonuri sau facturi fiscale, pe care să le folosească apoi pentru obținerea deducerilor menționate mai sus.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Interesul public pentru acest subiect este perfect justificat. Este vorba despre o amplă modificare propusă, pe care o vor resimți cei mai mulți români. Tocmai de aceea,se dorește ca această măsură să fie mai întâi bine fundamentată, să aibă în spate studii de impact și să fie definitivată numai după consultarea specialiștilor. În urma interesului public major, Guvernul a decis să facă publică o formă de lucru, care poate constitui o bază de plecare a discuțiilor.Este un exercițiu de transparență, care ne dorim să continue și să fie corect înțeles, după cum a anunțat printr-un comunicat de presă Executivul.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE, ANIMALE, TERENURI SAU AFACERI IN DOMENIUL AGRICOL LA CELE MAI BUNE PRETURI

Grupul de lucru de la Ministerul  Finanțelor Publice va continua să analizeze și să aducă îmbunătățiri proiectului, iar forma rezultată va fi supusă unei ample dezbateri publice, în urma căreia va rezulta forma finală. Guvernul și-a propus ca aceste modificări să fie mai întâi temeinic explicate public și apoi aplicate.   

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole