Gospodăriile din Întorsura Buzăului, în pericol

ursZeci de victime animale au căzut pradă ursului, care dă atacuri în gospodării din toată zona oraşului
De mai bine de două săptămâni, o parte din locuitori trăiesc cu frică. Gospodăriile le sunt amenințate de unul sau mai mulţi urși care au făcut deja zeci de victime printre animalele de la fermele din toată zona oraşului. În cursul zilei de vineri, autorităţile au obţinut o autorizare de la Ministerul Mediului pentru a împuşca animalul care a făcut ravagii chiar şi la case din zona centrală a Întorsurii Buzăului.
Ursul care ameninţă liniştea întorsurenilor nu a iertat niciun animal domestic ce i-a ieşit în cale, fie că vorbim despre oi, porci sau găini. „A intrat în grădină în ţarcul de oi şi mi-a omorât şapte oi. Suntem siguri că a fost urs pentru că a ieşit cineva când a auzit gălăgie şi a dat peste el. Dacă nu mergea, ne omora toate oile. După ce a fugit de la noi, s-a dus pe strada Campingului, unde am auzit că a omorât alte animale. Ciobanul în vârful muntelui nu are astfel de pagube, iar eu păţesc aşa ceva, în mijlocul oraşului. Eu cred că e un urs adus de undeva, obişnuit cu gospodăriile. E un criminal. Până nu omoară tot, nu se lasă!”, ne-a spus unul dintre păgubiţi. (Integral pe covasnamedia.ro)

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole