good.bee Credit IFN SA te invita la campania de vara pentru refinantarea creditelor

plati_subventiigood.bee Credit IFN S.A., instituție financiara nebancara de microfinanțare, parte a grupului Erste, da startul campaniei de vara pentru refinantarea creditelor.
Ai un credit pentru afacerea ta in derulare la o alta institutie financiara?
Vino cu graficul de rambursare sau contractul de credit la noi si vom incerca impreuna sa gasim o solutie mai avantajoasa:

 • Conditii mai bune
 • Asigurare pentru animale gratuita
 • Analize de sol gratuite
 • Recomandari de culturi favorabile
 • Garantii flexibile

… si chiar

 • Suma suplimentara

In plus, poti beneficia de alte avantaje multiple:

 • grafic de rambursare flexibil, stabilit în funcție de sezonalitatea activității
 • pauza la plata ratelor de până la 9 luni in fiecare an
 • suma maximă 400.000 RON

Pentru mai multe informaţii, cei interesaţi pot intra în legătură cu reprezentanţii good.bee Credit IFN SA la numărul de telefon 021.212.07.30 sau pot consulta regulamentul campaniei pe www.goodbeecredit.ro
Background info
good.bee Credit IFN SA este o Institutie Financiara Nebancara inscrisa in Registrul Special al BNR, parte a grupului Erste, infiintata in 2009 avand ca obiectiv fundamental asigurarea unor servicii financiare de buna calitate, punand la dispozitie celor care au afaceri in derulare, dar care isi doresc sa le dezvolte, resursele financiare care le sunt necesare pentru sporirea sanselor de reusita.
Ca linie generala de abordare, good.bee Credit IFN SA tinteste cu precadere clientii care se incadreaza in profilul micului producator din zona rurala (Producator Agricol, Intreprindere Individuala, Intreprindere Familiala, PFA, SRL, etc)  dornici sa isi dezvolte in mod continuu activitatea pe care o desfasoara.
good.bee Credit IFN SA a construit o rețea puternică la nivel național formata din 20 centre regionale + sediul central, acoperind 40 de județe, având consultanti specializati dedicați să servească micii antreprenori. Rețeaua noastră este în dezvoltare și căutăm în mod constant cele mai bune resurse umane disponibile care sa inteleaga si sa sustina clientul in fiecare etapa de dezvoltare a acestuia.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

2 COMENTARII

 1. Sunt apicultor din Tg. Mures ,cu PFA,am acesat un proiect SAPARD in 2006 , pt.partea de cofinantare am luat un credit ,peste cateva luni se termina perioada de rate lunare . Va intreb pot sa refinantez acel credit in totalitate pt. al reinvesti in afaceri agricole? Multumesc!

  • Stimate domn Aurel Masca, va multumim pentru interesul manifestat. Pentru a va putea oferi un raspuns avizat va rugam sa ne transmiteti detaliile dvs. de contact, preferabil un numar de telefon. Ne puteti gasi pe facebook, pe website la wwww.goodbeecredit.ro sau pe email la info@goodbeecredit.ro. De asemenea numerele noastre de telefon de la sediul central sunt: 021-212 0730 si 021-212 0731. Va multumim si asteptam cu nerabdare sa va ajutam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole