good.bee Credit IFN îți oferă gratuit analize agro-chimice pentru sol

  • Analize agro-chimice pentru o mostră de solanalize
  • Recomandari pentru culturile favorabile
  • Consultanță și instruire agricolă

good.bee Credit IFN S.A., una dintre cele mai importante instituții financiare nebancare de microfinanțare din România, parte a grupului Erste, lansează un pachet cu multiple beneficii pentru fermierii din Romania:

  • Analize agro-chimice pentru o mostră de sol (analize incluse: ph, humus, fosfor mobil, azot total)
  • Recomandări specializate pentru culturi favorabile în raport cu localizarea geografică, condițiile climatice și rezultatele analizelor de sol
  • Consultanță și instruire în domeniu pentru a dispune de o productivitate sporită

Toate acestea sunt oferite cadou fermierilor care semnează un contract de credit până la data de 31 decembrie 2016.
În plus, tot până la 31 decembrie 2016 ai următoarele avantaje la creditul pentru fermieri:

  • fără ipotecă imobiliară pentru sume de până la 135.000 RON
  • grafic de rambursare flexibil, stabilit în funcție de sezonalitate
  • pauză la plata ratelor de până la 9 luni pe an
  • dobândă fixă, cheltuielile pot fi planificate fără grija cresterii ratei aplicate creditului

“Am pregătit această campanie specială pentru a ajuta micii fermieri să beneficieze de o productivitate sporită în funcție de calitățile solului dar și de localizarea și condițiile climatice ale zonei. Ne dorim să nu fim doar o simplă instituție de finanțare, ci un sprijin real pentru fermierii ambițiosi orientați spre rezultate!” a declarat Jan Kouba, Director Executiv good.bee Credit IFN SA.
Pentru mai multe informaţii, cei interesaţi pot intra în legătură cu reprezentanţii good.bee Credit IFN SA la numărul de telefon 021.212.07.30 sau pot consulta regulamentul campaniei pe www.goodbeecredit.ro
good.bee Credit IFN SA este o Institutie Financiara Nebancara inscrisa in Registrul Special al BNR, parte a grupului Erste, infiintata in 2009 avand ca obiectiv fundamental asigurarea unor servicii financiare de buna calitate, punand la dispozitie celor care au afaceri in derulare, dar care isi doresc sa le dezvolte, resursele financiare care le sunt necesare pentru sporirea sanselor de reusita.
Ca linie generala de abordare, good.bee Credit IFN SA tinteste cu precadere clientii care se incadreaza in profilul micului producator din zona rurala (Producator Agricol, Intreprindere Individuala, Intreprindere Familiala, PFA, SRL, etc)  dornici sa isi dezvolte in mod continuu activitatea pe care o desfasoara.
good.bee Credit IFN SA a construit o rețea puternică la nivel național formata din 20 centre regionale + sediul central, acoperind 40 de județe, având consultanti specializati dedicați să servească micii antreprenori. Rețeaua noastră este în dezvoltare și căutăm în mod constant cele mai bune resurse umane disponibile care sa inteleaga si sa sustina clientul in fiecare etapa de dezvoltare a acestuia.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole