GHEORGHE VLAD I-A DESCRIS PE ANGAJAȚII APIA CA PE NIȘTE GANGSTERI

Presedintele Confederatiei Asociatiilor Taranesti din Romania s-a plans de modul in care sunt tratati producatorii agricoli de catre functionarea statului roman. 

A fost aproape de a ocupa un post de secretar de stat in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, iar acum, la cateva saptamani distanta, a devenit deosebit de acid la adresa angajatilor din cadrul Agentiei pentru Plati si Interventie in Agricultura.

In cadrul emisiunii Agricultura la Raport de joi seara, de la Agro TV, Gheorghe Vlad a avut un discurs deosebit de dur la adresa celor care lucreaza la APIA. “Incompetenta celor de la APIA incurca producatorii agricoli. Ei vin din alte domenii. Asta este cea mai mare problema a lor. L-am informat pe ministru de ceea ce s-a intamplat la Varasti, in judetul Giurgiu. In sala primariei au fost chemati toti oamenii si li s-a spus producatorilor agricoli ca daca se vor plange de modul cum sunt tratati de catre APIA, atunci vor avea probleme. Nu se poate asa ceva. Parca ar fi niste gangsteri. Sper sa se ia masuri. Angajatii APIA sunt platiti ca sa lucreze in sprijinul taranului, dar din luna august ei lucreaza doar la 30% din capacitate, insa iau salariul intreg”, a spus legumicultorul ilfovean.

Click aici pentru continuarea articolului!

Comments are closed.