15 aprilie 2021 - 02:27

George Stanga este noul presedinte al Comisiei de Agricultura din Senat

George Stângă, senator de Galați, este noul președinte al Comisiei pentru agricultură, industrie alimentară și dezvoltare rurală din Senat. Stângă a fost votat în noua funcție parlamentară în cadrul plenului de ieri, 3 ianuarie 2020.

Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, George Stângă le-a mulțumit colegilor care l-au votat și le-a dat asigurări fermierilor că îi va susține pentru ca  proiectele și demersurile lor să poată fi dezbătute în Senat.

”Le mulțumesc tuturor colegilor senatori care m-au ales în cadrul ședinței de azi a Senatului în funcția de președinte al Comisiei de Agricultură. Pentru mine este o nouă provocare în cariera de parlamentar, după ce în sesiunea trecută am ocupat funcția de președinte al Comisiei de Mediu.

În această nouă funcție mă voi asigura că proiectele importante pentru fermierii și pentru agricultorii din țara noastră vor primi toate avizele necesare pentru a fi dezbătute în plen. Voi susține în cadrul Comisiei de Agricultură toate acele proiecte care vin în sprijinul celor care activează în acest domeniu extrem de important pentru România.

Știu foarte multe din problemele din agricultură ca urmare a discuțiilor pe care le-am avut cu reprezentanții acestui domeniu în județul Galați. Vreau să îi asigur pe agricultorii gălățeni că ușa mea le este mereu deschisă și îi aștept la discuții cu privire la soluțiile pe care le putem pune în practică în agricultură”, a scris George Stângă pe pagina sa de Facebook.