George Scarlat, deputat: Nu mai accesați fonduri europene. Sunt o capcană pentru fermierii români

scarlat_georgeDeputatul George Scarlat a atacat dur sistemul fondurilor europene. El, deși a fost un susținător declarat al acestora a ajuns la concluzia că fondurile europene sunt o nadă pentru agricultorii români.
„Vreau să le dau un sfat tuturor:Nu mai accesați fonduri europene. Sunt o capcană pentru fermierii români. Îi vom da înapoi. Toți acești bani vin nu pentru a-i ajuta pe agricultorii din țara noastră, ci pentru a-i termina. Am fost un susținător veement al fondurilor dar acum îmi asum ce spun și îi sfătuiesc pe oameni să fugă de banii de la Bruxelles”, a spus Scarlat.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

3 COMENTARII

  1. Au fost o capcana si inainte. analizati sau faceti o ancheta a reclamelor mincinoase cu Fondul de garantare, in complicitate cu bancile. eu am documente. garantul final sunt doar cei care acceseza acele fonduri, si nu esti ajutat deloc daca ai ceva probleme. tata a murit din cauza asta, si eu inca ma zbat (nu cred ca scap)- daca incercei sa faci ceva te poti trezi cu alte probleme

  2. Deci cei care au accesat sunt prosti.
    Tarile în care au fost absorbite în proporție maxima fondurile sunt terminați.
    Sau ai noștri nu știu sa sa folosească ….Decât sa fure….procentul fiind cel mai mic din UE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole