George Chiriță: AFIR, sprijin financiar pentru peste 37.000 de fermieri!

Directorul general al AFIR, George Chiriță, transmite fermierilor și producătorilor români că Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale rămâne un partener important al acestora în dezvoltarea sectorului agroalimentar.

„Astăzi, 10 octombrie, când sărbătorim «Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești», reafirmăm susținerea și angajamentul pentru fermierii și producătorii români.

AFIR, împreună cu beneficiarii Programului Național de Dezvoltare Rurală, au susținut dezvoltarea sectorului agroalimentar prin finanțarea și dezvoltarea unor investiții care au pus acest sector pe calea unei dezvoltări durabile:

  • 37.346 de fermieri sprijiniți financiar prin PNDR;
  • 20.835 de tineri fermieri finanțați, din care 4.355 din zona montană;
  • 815.350 hectare, cuantumul total al suprafețelor exploatațiilor agricole finanțate;
  • 3.629 de ferme vegetale și zootehnice sprijinite financiar cu fonduri europene;
  • 709 de unități de procesare beneficiare de finanțare PNDR;
  • 1.265 km de drumuri agricole contractate prin AFIR.

Împreună susținem produsele agroalimentare românești”, este mesajul transmis marți, fermierilor români, de directorul general al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Constantin Chiriță.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. Fermieri romani trebuie sa fie uniți,cei tineri sa fie alături de cei care au trăit și înainte de 1989 și după, care au trăit momente grele și bune pana în 2023si sa ne ajutam uni pe alți sa trecem și de acest moment critic din viețile noastre
    Trebuie sa forțat guvernul sa fim luați în seama ,sa nu uite ca fără noi va fi foamete în tara românească.Asa sa ne ajute Dumnezeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole