GALERIE FOTO: GREEN CAMPUS, LA USAMV CLUJ-NAPOCA

Sâmbătă, 27 mai, de la ora 10:00, la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca a fost organizat evenimentul Green Campus,în parteneriat cu grupurile de acțiune:Asociația Gal Napoca PorolissumAsociația Gal Lider ClujAsociația Gal Lider Bistrița-Năsăud.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Evenimentul a fost destinat elevilor de liceu, dornici să își aleagă o universitate. La acesta au participat sute de tineri, care au avut parte de un program dinamic și interesant și de multă distracție.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Programul a inclus:

  • exerciții de echitație
  • ateliere de gătit de deserturi antice cu amprente contemporane (pregătite de Slow Food Turda și Slow Food Cluj Transilvania, prin proiectul EDU Kitchen): o activitate interactivă, rapidă și dulce.
  • Biotehnologii în artă: realizarea unor pandantive, prin intermediul biotehnologiei de micropropagare.
  • Laboratoare de zootehnie cu animale de companie: ce se întâmplă la terapie intensivă? Consultația pacientului, evaluarea acestuia, cataterizare, sondaj endotraheal, managementul pacientului critic;
  • etc

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult