FURTURI DIN LIVEZI, ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD

Cinci persoane au fost prinse în flagrant delict, după ce au sustras peste 400 de kg de mere.

„Având în vedere faptul că suntem în perioada de recoltare a culturilor de toamnă, furturile de produse de pe câmp sunt în această perioadă o prioritate a polițiștilor, mai ales în mediul rural. În acest sens, polițiștii bistrițeni desfășoară activități specifice de patrulare în zonele cu terenuri agricole și acțiuni pentru prinderea și descurajarea hoților”, au atras atenția polițiștii bistrișeni.

Astfel, la data de 27 septembrie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Petru-Rareș, au prins în flagrant delict, cinci persoane, după ce au sustras aproximativ 450 de kg de mere, dintr-o livadă de pe raza localității Ciceu Mihăiești.

Două femei, de 46, respectiv 36 de ani, ambele din Mănășturel, județul Cluj împreună cu alți trei tineri, de 17, 18 și 25 de ani, toți din Reteag au fost depistați, pe un câmp din localitate, în timp ce transportau merele sustrase, cu ajutorul unui atelaj hipo.

Prejudiciul, în valoare de 1.115 lei, a fost recuperat și s-a întocmit dosar penal pentru furt.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole