FURT DE LEMNE, ÎN PRAHOVA

Marți, 28 februarie, o patrulă din cadrul Secției Rurale nr. 1 Apostolache, în timp ce desfășura activități de patrulare pe raza comunei Apostolache, în satul Valea Cricovului, a observat trei bărbați care tăiau copaci. La vederea oamenilor legii, aceștia au încercat să fugă, însă polițiștii au reușit să îi împiedice să facă acest lucru.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că cei 3, din localitate, tăiau materialul lemnos de pe proprietatea unei alte persoane. La fața locului, în prezența unui tehnician silvic din cadrul Ocolului Silvic Verbila și a proprietarei terenului, au fost inventariate 13 cioate, respectiv 0,36 mc material lemnos.

Cei trei bărbați au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 5.000 de lei, totodată, polițiștii dispunând ridicarea, în vederea confiscării, a topoarelor folosite la comiterea faptei.

Materialul lemnos a fost predat proprietarei.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole