FRUCTE ȘI LEGUME FĂRĂ ACTE, DESCOPERITE ÎN MAGAZINE SĂTEȘTI DIN PRAHOVA

Marți, 20 iunie, polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 7 Cocorăștii Colț au desfășurat o acțiune în Poienarii Burchii.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Astfel, au verificat trei societăți comerciale, au aplicat nouă sancțiuni contravenționale, în cuantum de 9.950 lei și au confiscat 102 kg fructe și legume, în valoare de 860 lei, oferite spre vânzare fără documente legale de proveniență. În cadrul acțiunii, polițiștii au controlat 18 autovehicule și trei atelaje hipo.

În urma verificărilor efectuate la o societate din Poienarii Burchii, s-a constatat că administratorul oferea spre vânzare 68 Kg fructe și legume(roșii, castraveți, cartofi, piersici, cireșe) precum și țuică, fără a deține documente de proveniență.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

În cauză a fost luată măsura sancționării contravenționale, fiind aplicată amendă în valoare de 3000 lei, iar bunurile depistate au fost confiscate.

De asemenea,  în urma verificărilor efectuate la o întreprindere familială din Poienarii Burchii, s-a constatat că administratorul oferea spre vânzare cantitatea totală de 34 Kg legume(roșii, castraveți, cartofi, varză), fără a deține documente de proveniență.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

În cauză a fost luată măsura sancționării contravenționale, fiind aplicată amendă în valoare de 2500 lei, iar bunurile depistate au fost confiscate.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult