Fraudă! Ce le-a dat prin cap unor fermieri ca să treacă de inspecție!

Mare e grădina Domnului, dar și disperarea unora de a pune mâna pe bani, chiar și prin fraudă!

Niște fermieri din Bihor, înscriși în Programul Tomata, au vrut să păcălească statul pentru a pune mâna pe subvenția de 3.000 de euro, scrie ebihoreanul.ro.

Inspectorii Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană (DAJ) Bihor au rămas șocați de ce le-a dat prin cap unor fermieri din Sânnicolau Român pentru a încasa cei 3.000 euro care se acordă pentru fiecare exploataţie în cadrul Programului Tomata.

Chemaţi să verifice producţia din trei sere ce urma să iasă la piaţă, inspectorii au constatat cu surprindere că pe plante încă tinere, care mai aveau până să dea rod, apar roșii coapte deja.

La o verificare mai atentă, au descoperit că, de fapt, proprietarii serelor au cumpărat roşiile din piaţă şi le-au legat de vrejuri cu aţă din rafie, ca să pară că sunt din producţia proprie, sperând că printr-o astfel de fraudă îşi vor încasa banii de subvenţie.

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole