Francezii au scos oile la pascut in Paris

O suta de oi au invadat Gradinile Tuileries, din centrul Parisului.
paris-843229_1280
Ciobanii francezi au scos oile la pascut chiar in centrul Parisului. Asa s-au gandit acestia sa transmita autoritatilor din Hexagon ca lupii, animale protejate din 1993 prin Convenția de la Berna, reprezinta o amenintare grava pentru oile lor, si prin urmare, pentru orice crescator de animale. Atat atacurile, cat si pragubele produse de lupi sunt din ce in ce mai grave, spun ei.

Fanny Metrat are o turmă de 160 oi si spune că populația de lupi trebuie să fie reglementată. Unii fermieri din rândul confederatiei fermieri au încercat să se adapteze în ultimii douăzeci de ani, au încercat să găsească modalități de a proteja turmele lor, dar nu am reușit. In această vară, în Mercantour și în regiunile Alpes-Maritimes, au fost cele mai multe atacuri, optzeci la sută din atacurile s-au petrecut în timpul zilei, chiar în fața fermierilor, în ciuda prezentei câinilor de protecție. Deci, noi nu avem nici mai multe soluții. Faptul că acestea sunt animale strict protejate a facut ca animalelor sa nu le mai fie frica. Ne confruntăm acum o situație care nu ne putem descurca.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole