29 iulie 2021 - 06:29

FOTO & VIDEO Lacrimi de bucurie in zi de sarbatoare! Fapte bune cu ajutorul AGRO TV

Ieșeanul Iulian Gorgan din satul Păușești, comuna Dumești, județul Iași, a beneficiat de ajutor prin intermediul AGRO TV. Bărbatul a trimis un mesaj redacției prin care solicita sprijin pentru animalele părinților săi.

Iulian lucrează la Suceava dar din cauza pandemiei de coronavirus se află în șomaj tehnic acasă, la părinții săi din județul Iași. Aceștia au rămas fără furaje pentru animalele din bătătură și astfel fânarul este gol, iar Iulian a încercat să găsească o soluție pentru vaca și calul părinților.

Cei doi au 79 respectiv 85 de ani iar din cauza restricțiilor de circulație, tatăl lui Iulian nu poate să meargă în alte localități ca să aducă de mâncare pentru animalele care sunt singura alinare a bătrânilor ieșeni.

Mesajul fiului nu a rămas fără răspuns, iar echipa AGRO TV a luat legătura cu inginerul Vasile Lungu, care a trimis o dubă cu nutreț pentru văcuța și căluțul familiei din Păușești.

Astăzi într-o zi de sărbătoare, mama și tatăl lui Iulian Gorgan au plâns de bucurie la vederea furajelor pentru animale și le mulțumesc tuturor celor care i-au ajutat.

Autor: Daria Diaconiuc