Fotbalul la țară a evoluat. În locul arbitrilor, acum este bătut observatorul

Scandal în ultima ligă a județului Călărași, totul sub atenta supraveghere a autorităților locale.
vestiararbitri
La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc prima etapă din Liga a 5-a Călărași la fotbal. Cu această ocazie, au început și scandalurile. La jocul dintre Viitorul Valea Argovei și Avântul Pietroiu, scor 1-5, suporterii echipei gazdă, îndemnați de primarul Costel Boitan și de viceprimarul Eugen Neagu, l-au pălmuit pe observatorul Ionel Florea, din Călărași. Oficialului Asociației Județene de Fotbal, care în întreaga sa carieră în arbitraj nu a fost niciodată lovit, nu i s-a reproșat altceva decât diferența prea mare de pe tabela de marcaj.
Bine, e un fel de a spune. La Valea Argovei, stadionul nu este altceva decât un maidan pe care în cursul săptămânii pasc vacile, iar din două în două săptămâni se bate mingea. În afara celor două porți, alte dotări nu există. Vestiare, gard, tribune sau bănci de rezerve nu se găsesc nici măcar în poze.
De menționat că prestația brigăzii de arbitri alcătuită din Virgil Valeanu – Valentin Badea, Ecaterina Istrate a fost una bună. Victoria oaspeților nu poate fi pusă la îndoială. În urmă cu o săptămână, la un meci din cadrul primului tur al fazei județene a Cupei României, disputat între Viitorul Valea Argovei și Rapid Razvani și decis în urma loviturilor de departajare, arbitrii au fost loviți atât de către jucătorii formației gazdă, cât și de cei ai echipei vizitatoare. În urma acestor fapte, Nicolae Dan, de la Valea Argovei, și Marian Bujor, au fost suspendați câte șase etape și amendați cu câte 200 de lei.
Comuna Valea Argovei este situată în centrul județului Călărași, în apropierea lacului Mostistea, cel mai mare lac din sudul României. Localitatea este una plină de însemnătate istorică. În timpul războiului ruso – turc ( 1806 -1812 ) pe teritoriul localității a avut loc o bătălie între ruși și turci în anul 1807. La această bătălie a luat parte și un contingent românesc. Victoria obținută împotriva turcilor a salvat ocuparea orașului București de către aceștia. Locul unde a avut loc bătălia poartă numele de ‘’ MALUL BĂTĂLIEI “ și se află situată pe malul drept al râului Mostistea la circa 300-400 metri de satul Valea Argovei.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. Mai bine s-ar scoate echipa Viitorul Valea Argovei din acest campionat si nelasata sa-si mai faca echipa ! Acolo nu se practica fotbal , doar batutul arbitrilor si a adversarilor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole