Fostul ministru Chesnoiu, dosar la DNA din cauza lui Daea? Ce spune referatul

După cum AGRO TV a informat ieri, Petre Daea era favorit să devină noul ministru al agriculturii, după demisia din funcție a lui Adrian Chesnoiu. Ironia sorții este, însă, că numele lui Daea ar apărea și în dosarul de la DNA în care este cercetat Chesnoiu, ceea ce l-ar putea scoate din joc pentru preluarea șefiei de la MADR.

Potrivit publicației pressalert.ro, se pare că fostul ministru al Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a făcut presiuni asupra subordonaților pentru a-i aranja un post unui apropiat al colegului său de partid, Petre Daea. Discuția ar fi avut loc anul acesta, în data de 15 martie, în biroul lui Chesnoiu de la MADR.

Acesta a spus că este sunat în fiecare luni de Daea și le-a reproșat ”chiar la nea Petrică vă găsirăți….”.  Chesnoiu era nemulțumit de faptul că nu s-au făcut documentele pentru a fi angajat pe un post din Ministerul Agriculturii, în compartimentul cercetare, inovare, un fin al soției lui Daea, mai susține pressalert.ro.

Decizia finală pentru funcția de ministru al agriculturii urmează să fie luată astăzii, într-o ședință a Consiliului Politic Național al PSD.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole