A FOST APROBAT SPRIJINUL PENTRU CRESCĂTORII DE PORCI. AFLĂ CUM SE VA ACORDA!

Camera Deputaților a adoptat proiectul de Lege pentru aprobarea Programului carne de porc din fermele românești, act normativ care stabilește cadrul juridic pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat, astfel încât producătorii din sectorul creșterii porcinelor să depășească dificultățile pe care le întâmpină și să reușească să mențină cel puțin nivelului actual de producție.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Această subvenție urmează a se acorda prin bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, producătorilor de carne de porc, persoane juridice sau persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale și întreprinderi familiale, și se va implementa după primirea deciziei Comisiei Europene de acordare a ajutorului de stat.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

De asemenea, legea reglementează și durata programului, beneficiarii, condițiile de înscriere în Program și modalitatea de acordare a ajutorului de stat. Programul carne de porc din fermele românești se desfășoară pe perioada 2017 — 2020. Ajutorul de stat se va da sub forma unor pachete de sprijin, valoarea pentru un pachet fiind echivalentul a 10.000 de euro pentru porcii grași care se livrează și se clasifică în abatoare autorizate.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

În cadrul Programului carne de porc din fermele românești, un producător poate beneficia de ajutor de stat pentru minimum un pachet și maximum 250 de pachete de sprijin/an/beneficiar.

Acordarea acestor ajutoare este conformă cu prevederile Programului de guvernare 2017-2020 al PSD, Capitolul ‘Politici agricole și de dezvoltare rurală’—Programul de susținere pentru produsul carne de porc.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole