FOREST ROMANIA, TARG DEDICAT PADURII

Devenit deja un eveniment de amploare pentru pentru specialistii din sectorul forestier, Forest Romania s-a bucurat de un adevarat succes la cea de-a doua editie. Acest targ, organizat la Zizin – judetul Brasov, este un eveniment inscris in calendarul international al manifestarilor din bransa,  reunind expozanti, specialisti in domeniu si foarte multi vizitatori.

Forest Romania si-a propus sa fie un eveniment amplu, care a oferit specialistilor si celor care activeaza in domeniul forestier din Romania un loc de intalnire, chiar in mijlocul naturii, pentru a putea asista la prezentari si demonstratii practice ale celor mai noi si inovative tehnologii si utilaje, care sunt mult mai prietenoase cu mediul. Principala componenta a targului a reprezentat-o demonstratiile practice, care au avut loc chiar in padure. Acesta este un concept care a avut un puternic impact inca de la prima editie, iar acum s-a dezvoltat si adaptat nevoilor pietei forestiere.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole