FOREST ROMANIA, TARG DEDICAT PADURII

Devenit deja un eveniment de amploare pentru pentru specialistii din sectorul forestier, Forest Romania s-a bucurat de un adevarat succes la cea de-a doua editie. Acest targ, organizat la Zizin – judetul Brasov, este un eveniment inscris in calendarul international al manifestarilor din bransa,  reunind expozanti, specialisti in domeniu si foarte multi vizitatori.

Forest Romania si-a propus sa fie un eveniment amplu, care a oferit specialistilor si celor care activeaza in domeniul forestier din Romania un loc de intalnire, chiar in mijlocul naturii, pentru a putea asista la prezentari si demonstratii practice ale celor mai noi si inovative tehnologii si utilaje, care sunt mult mai prietenoase cu mediul. Principala componenta a targului a reprezentat-o demonstratiile practice, care au avut loc chiar in padure. Acesta este un concept care a avut un puternic impact inca de la prima editie, iar acum s-a dezvoltat si adaptat nevoilor pietei forestiere.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult