Fonduri europene pentru toți agricultorii. Afli doar de la Agro TV cum poți pune mâna pe bani

Ovidiu Ghinea, realizatorul emisiunii Agricultura la Raport, va avea astăzi doi invitați de seamă.
euro-870757_1280
Ionuț Pascu și Virgil Găman, consultanți în fonduri europene, vor lua parte, marți seara, de la ora 20:00, în direct la Agro TV, la emisiunea Agricultua la Raport. Cu acest prilej, telespectatorii pot intra în direct cu cei din platou la numărul de telefon 031.405.28.00 sau prin Skype, la adresa Agro TV.
Emisiunea Agricultura la Raport a devenit un reper pentru fermierii din țara noastră. Pentru că în mediul rural plușul de valoare poate fi adus foarte ușor prin obținerea de credite nerambursabile, Ovidiu Ghinea și-a propus ca săptămânal să aducă în platoul Agro TV specialiști în accesarea de fonduri europene. Scopul realizatorului este acela de a obține pentru telespectatori informații cât mai utile pentru dezvoltarea agriculturii din România. Echipa redacțională a emisiunii poate fi contactată și la adresă https://www.facebook.com/AgriculturaLaRaport/.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

5 COMENTARII

  1. Vreau sa aflu ce se intampla cu prioectele tip? Ce conditii trebuie sa indeplinesc pt. un astfel de proiect de crestere pasari pe o suprafata de 2,18 ha. plantata cu nuci certificata bio(10/10 in anul 2-3 de la plantare). Acea livada nu produce plusvaloare si pana la intrarea livezii si dupa aceia ar fi benefica pasunarea si fertilizarea cu animale.
    Am alta suprafata plantata tot cu nuci 6,5 ha(bio) si am nevoie de imprejmuire,aprovizionare cu apa ,utilaje. Mentionez ca nu am suprafetele intabulate ,am schimburi de teren . Turma de capre din apropiere afecteaza nucii si fosta perdea de protectie. Multumesc!

  2. Revin cu o intrebare suplimentara; am un demisol in suprafata de 180 de m. patrati construiti cu scop de depozitare ,prelucrare si vanzare directa.Pt. procesare se acorda finantare de 50% insuficient pt. mine .In ce conditii pot sa obtin un coantum mai mare,in speta ,daca fac un proiect amplu pt. livada,depozitare,procesare si vanzare directa, produse bio doar ,cat obtin ? Multumesc !

  3. Bună ziua. cum pot revedea si gasi interviul care a fost redifuzat in data de 22 decembrie 2016, ora 11:00 – 11:30 in cadrul emisiunii Portret de fermier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole