FONDURI EUROPENE PENTRU IRIGAȚII

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura anunta noi ajutoare disponibile pentru fermierii romani.

Incepand cu 6 iunie si pana pe 31 august, producatorii agricoli pot accesa fonduri europene nerambursabile de pana la 1,5 milioane de euro prin PNDR pentru investitii in modernizarea sistemelor de irigatii.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Agentia pentru Finantarea Investitilor Rurale a publicat versiunea finala a Ghidului pentru submasura 4.3 – Investitii pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole si silvice, componenta pentru infrastructura de irigatii finantata prin PNDR 2020. Ghidul solicitantului se aplica atat pentru intreg teritoriul, cat si pentru zona Deltei Dunarii.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Sprijinul pentru investitiile finantate prin aceasta submasura este 100% nerambursabil si nu va depasi un milion de euro de proiect pentru sistemele de irigatii aferente statiilor de punere sub presiune sau 1,5 milioane euro pentru amenajarea sistemelor de irigatii aferente statiilor de pompare si repompare.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult