18 octombrie 2021 - 22:25

Fonduri europene pentru fermieri! Măsura anunțată astăzi de Ministerul Agriculturii

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță lansarea celei de a doua sesiuni de depunere a proiectelor, în perioada 01 februarie  – 30 aprilie 2021 se va desfășura cea de a doua sesiune de depunere a proiectelor din cadrul Componentei B – Implementarea activităților de cooperare ale Grupurilor de Acțiune Locală selectate din cadrul submăsurii 19.3 – Pregătirea și implementarea activităților de cooperare ale Grupurilor de Acțiune Locală – Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020. Alocarea disponibilă acestei sesiuni, aferentă Componentei B – Implementarea activităților de cooperare din cadrul submăsurii 19.3, este de 10.310.013 Euro.

Sprijinul poate fi acordat doar cu condiția ca acțiunile de cooperare să contribuie la atingerea obiectivelor Strategiei de Dezvoltare Locală.

Detaliile privind condițiile de eligibilitate și selecție a proiectelor sunt prezentate în Ghidul Solicitantului pentru implementarea activităților de cooperare ale Grupurilor de Acțiune Locală selectate – Componenta B din cadrul submăsurii 19.3, disponibil pe pagina de internet a Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, www.madr.ro.

Comments are closed.