Fonduri Europene: Investiție de 34 milioane EURO în cel mai mare bazin legumicol din țară

Cel mai mare bazin legumicol din România va beneficia de o investiție în valoare de 34 milioane euro prin fonduri europene pentru realizarea sistemului de apă și canalizare, relatează Mediafax. Investiția va fi realizată în comuna Matca din județul Galați, recunoscută pentru volumul mare de legume produse în fiecare an.

În cadrul investiţiei va fi instalată o reţea de apă şi canalizare în lungime de peste 200 de kilometri. De asemenea, vor fi construite 22 de staţii de pompare apă potabilă şi ape uzate, rezervoare de înmagazinare a apei şi staţii de clorinare.

„Totul în cadrul unui proiect cu fonduri europene de aproape 34 de milioane de euro. A fost finalizată partea de proiectare tehnică, astfel că în cel mai scurt timp vor demara toate procedurile pentru desemnarea unui constructor”, au precizat reprezentanţii Consiliului Judeţean Galaţi.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole