Fonduri europene 2023: 5.000 de cereri au fost deja depuse la AFIR

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) trebuie să lanseze astăzi mai multe linii de finanțare mult așteptate de către fermierii români, printre care se numără și DR 30 – instalarea tinerilor fermieri. Totuși, depunerea cererilor pentru fonduri europene a început încă de luna trecută.

Potrivit datelor oficiale de pe site-ul AFIR, până la această dată au fost depuse aproape 5.000 de cereri pentru linia de finanțare 17.1. Prin această linie de finanțare, fermierii pot obține fonduri europene prin care să-și acopere o parte din primele pe care le-au plătit pentru a-și asigura culturile, animalele și plantele.

Astfel, cererile depuse până acum însumează 20.955.576 euro, fiind foarte aproape de pragul financiar al măsurii, de 21.378.798 euro.

Pentru a afla mai multe detalii despre liniile de finanțare care se lansează în curând (DR 27, DR 28 și DR 30), citiți acest articol (CLICK).

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole