Fonduri europene: 1.000.000 EURO pentru primarii care construiesc drumuri agricole

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) va lansa la începutul lunii noiembrie linia de finanțare pentru crearea și modernizarea infrastructurii de acces agricolă. Prin intermediul acestei intervenții, DR 27, primăriile din mediul rural vor putea primi până la 1 milion de euro/proiect pentru a înființa aceste drumuri.

Sprijinul este nerambursabil și este în proporție de 100% din valoarea cheltuielilor eligibile. Beneficiarii eligibili sunt unitățile administrativ teritoriale (UAT) şi/ sau asociații ale acestora, constituite conform legislației naționale în vigoare. 

Bugetul total alocat acestei linii de finanțare este de 100.000.000 Euro. Sesiunea de depunere a proiectelor va începe în 2 noiembrie 2023, la ora 9:00, și se va încheia în 24 februarie 2024, ora 16:00.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. Sa le întrețină măcar pe cele existente nu numai pe cele care le folosesc ei( primarii și consilierii), mai trebuie ciupit ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole