Fonduri de până la 1 mil. euro /MW pentru antreprenorii din sectorul agricol și industria alimentară. Obține fonduri nerambursabile pentru sisteme fotovoltaice și eoliene

În era actuală, energia verde reprezintă unul dintre pilonii esențiali pentru combaterea schimbărilor climatice și reducerea amprentei de carbon. Sistemele fotovoltaice reprezintă una dintre cele mai promițătoare soluții pentru obținerea de energie regenerabilă și sustenabilă, contribuind la reducerea emisiilor de carbon și la protejarea mediului, dar și la economiile semnificative la facturile de energie electrică. Cu toate acestea, investiția inițială în sisteme fotovoltaice poate fi un obstacol financiar major pentru mulți antreprenori. Aici intervin fondurile nerambursabile, oferindu-le oportunitatea de a face trecerea la energia solară mai accesibilă și mai ușoară.

Fondul pentru Modernizare: Programul ,,Noi capacități de producere a energiei electrice din surse regenerabile de energie eoliană și solară – Sectorul Agricol și Industria Alimentară”. Depunere proiecte până pe 23 noiembrie!

Microîntreprinderile, întreprinderile mici și mijlocii, întreprinderile mari, inclusiv PFA, II, IF din sectorul agricol și industria alimentară pot obține până la 1.000.000/MW* pentru capacități instalate mai mici de 1 MW inclusiv, pentru a investi în:

 • Achiziţionarea de instalaţii/echipamente pentru construirea de capacități noi de producție a energiei electrice din surse regenerabile de energie solară/eoliană, cu sau fără stocare;
 • Construcţii care fac obiectul proiectului de producere a energiei electrice din surse regenerabile de energie solară/eoliană, cu sau fără stocare.

*pentru sisteme solare. Pentru sisteme eoliene valorile finanțării sunt diferite.

Contribuția proprie a potențialului beneficiar: Poate fi 0%. * Aplicanții determină procentul de cofinanțare asumat prin proiect, acest angajament va determina punctajul obținut și are un efect direct asupra șanselor de câștig

- Publicitate -

Obține fonduri nerambursabile cu ajutorul Goodwill Consulting

Goodwill Consulting vine în sprijinul antreprenorilor încă din anul 2008. De-a lungul anilor, serviciile s-au diversificat, acum având posibilitatea de a oferi un pachet de soluții integrate pentru clienții noștri:

 • consultanță în accesare fonduri nerambursabile;
  • proiectare (Goodwill Studio);
 • instalare sisteme fotovoltaice (Goodwill Energy); 
 • consultanță în achiziții publice; 
 • obținere credite bancare și non-bancare; 
 • Consultanță în vederea atragerii  fondurilor de investiții;
 • analize de piață și analize financiare; 
 • internaționalizarea afacerii în Ungaria;
 • automatizarea proceselor prin roboți UiPath(Goodroid). 

Cu un portofoliu de proiecte bogat, în cei 15 ani de activitate s-au câștigat peste 2500 de proiecte și s-au atras mai mult de 450 mil. pentru antreprenori care activează pe o plajă largă de domenii, în special în: agricultură, industria prelucrătoare, industrie alimentară, transport, construcții, comerț, servicii, turism, restaurante, învățământ, sănătate. 

Câteva exemple de companii care au colaborat cu Goodwill și au implementat proiecte de succes: Vel Pitar, Boromir, Râureni, Heineken, Continental, Michelin, Holcim, Pakmaya, Autonet, Nett Front, Emerson, Printmasters, Promelek.

Completează formularul din link, iar un consultant business din județul tău te va contacta pentru a evalua gratuit șansele firmei tale la finanțare: bit.ly/AgroTVxGWC și poți beneficia de soluțiile integrate oferite de Goodwill: consultanță în accesarea fondurilor nerambursabile, pregătire documentație tehnică și instalare panouri fotovoltaice!

Un viitor mai durabil, mai econom și mai ecologic

În concluzie, oportunitatea de finanțare a sistemelor fotovoltaice și eoliene cu fonduri europene reprezintă o cale importantă către un viitor mai durabil, mai econom și mai ecologic pentru antreprenori. Aceste fonduri deschid porțile pentru dezvoltarea unui sistem energetic verde și pentru reducerea amprentei noastre de carbon, contribuind astfel la eforturile globale de combatere a schimbărilor climatice.

Beneficiile acestei oportunități sunt multiple: economisirea de bani pe termen lung, independența energetică, contribuția la protejarea mediului înconjurător și dezvoltarea durabilă a comunităților noastre. Cu sprijinul fondurilor europene, tranziția la energia solară devine mai accesibilă și mai ușoară pentru toți cei care doresc să investească într-un viitor mai sustenabil.

Urmăriți în exclusivite mâine 07 noiembrie, pe Agro TV în emisiunea – Agricultura la Raport cu Ovidiu Ghinea de la ora 20:00 mai multe detalii despre fondurile nerambursabile pentru sistemele fotovoltaice și eoliene, informații oferite de invitatul Răzvan Gălățan, consultant Goodwill.

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

 1. Va rog sa imi raspundeti sunt persoana fizica și vreau sa acesez fondurile nerambursabile sa fac un parc fotovoltaic dacă se poate în jud constanta și tot o data fac și o firma pentru livrarea energiei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole